Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції в Львівщину

Четвер, 6 лютого 2020, 15:30

Голландські інвестори вкладуть більше 20 мільйонів доларів у новий завод в Буську

інвестиції в Львівщину

У Буську збудують завод з виробництва біодобавок.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Українська група компаній "Ефективні інвестиції" та голландська компанія Mada Participations B.V. оголосили про початок будівництва заводу Feednova з виготовлення високопротеїнових кормових добавок та тваринних жирів у Буську.

Інвестиції у завод складають 20 мільйонів доларів, а проект стане першим в Україні, що перероблятиме сировину зовнішніх постачальників. До нового комплексу увійдуть чотири виробничі лінії, які перероблятимуть понад 220 тон сировини на добу. Загальні потужності заводу дозволять виготовляти на добу близько 90 тон готової продукції.  

Завод буде оснащений повним комплексом найсучаснішого технологічного обладнання для фільтрації всіх видів викидів, який мінімізуватиме вплив виробництва на довкілля.

Feednova створить понад 80 робочих місць, а також запровадить програму корпоративної відповідальності. 

Зазначимо, про те, що голандські інвестори спільно з українською компанією за 20 мільйонів доларів збудують завод з виготовлення кормових добавок та тваринних жирів на території Львівщини, стало відомо наприкінці січня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.