Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Різдвяна шопка у Буську

Фб Буської міськради

Понеділок, 11 грудня 2023, 11:11

Буськ відмовився від новорічної ялинки

Різдвяна шопка у Буську

У Буську вирішили цього року не встановлювати головну новорічну ялинку.

Про це повідомила Буська міська територіальна громада Львівської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Буська міськрада вирішила цього року не встановлювати головну новорічну ялинку на площі Ринок, спираючись на результати голосування, проведеного у соцмережі Facebook й у якому взяли участь 1116 осіб.

Більшість мешканців висловилися за те, що ялинку не потрібно встановлювати навіть безкоштовно, бо це не на часі зараз, коли триває війна. Зокрема, 39% або 437 голосів були за встановлення ялинки, а 650 голосів чи 58% – проти. Ще 29 мешканцям Буська або 2% було байдуже.

"Зважаючи на результати опитувань, в сквері на площі Ринок буде встановлено лише Різдвяну шопку, до якої зможуть прийти батьки з дітьми та всі охочі містяни, гості міста, аби розділити з нами велике свято – народження Господа нашого Ісуса Христа" – наголосили у Буській міськраді.

 

Нагадаємо, 6 грудня у центрі Львова встановили головну ялинку, яку прикрасили старою ілюмінацією й протитанковим їжаком.

раніше у Стрию та Червонограді також вирішили цього року не встановлювати головні новорічні ялинки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.