Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Лев"

П'ятниця, 7 лютого 2020, 16:40

У ЛКП Лев розпочали безкоштовно чіпувати домашніх тварин

ЛКП "Лев"

Безкоштовне чіпування собак триватиме орієнтовно по жовтень 2020 року або до закінчення чіпів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч у місті прийняли нові Правила утримання і поводження з домашніми тваринами, згідно з якими ідентифікація власницьких собак мікрочіпом стає обов’язковою. Так, відучора в ЛКП "Лев" стартувала акція з безкоштовного чіпування домашніх собак.

Безкоштовну послугу з чіпування можна отримати в ЛКП "Лев". Також прочіпувати улюбленця можна безкоштовно або на пільгових умовах в інших приватних ветклініках, адреси яких — за посиланням: https://cutt.ly/srA06hD.

Вартість послуги на пільгових умовах становить 99 гривень. Акційне чіпування проводиться лише для собак, які проживають на території Львова.

Тварина має бути попередньо зареєстрована господарем на сайті animal-id.net, у єдиній міській базі та отримати реєстраційний жетон. Усі ці послуги можна отримати безпосередньо у ветеринарній клініці, де проводиться чіпування.

Собака повинна мати щеплення від сказу, яке було зроблене не пізніше, ніж за рік до моменту чіпування. Зареєструвавши тварину на сайті та обравши ветеринарну клініку зі списку, можна одразу здійснювати візит. З собою необхідно мати: паспорт громадянина України, ветеринарний паспорт собаки і тварину.

Нагадаємо, у 2020 році у Львові планують чіпувати 5 тисяч домашніх тварин.

Додамо, на початку липня 2015 року у Львові вирішили створити єдину львівську базу даних про тварин, яку, в майбутньому, буде імплементовано в міжнародну. За ним усі приватні тварини будуть чіповані, а безпритульні – стерилізовані.

У серпні 2015 року у Львові розпочали чіпувати безпритульних тварин.

Зазначимо, , 23 січня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили правила утримання та поводження з домашніми тваринами у Львові, згідно з якими у Львові заборонили продавати незареєстрованих собак та котів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.