Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Кусий

1zahid.com

Вівторок, 11 лютого 2020, 14:11

Кусий відповідатиме за ласі шматочки Львівської облради

Віктор Кусий

Львівська облрада призначила Віктора Кусого начальником управління майном спільної власності.

Сьогодні, 11 лютого, на сесії Львівської обласної ради депутати призначили на посаду начальника управління майном спільної власності обласної ради Віктора Кусого.

"Пропрацювавши певний період з ним, точно розумію його як фахівця з питань права та питань майна. Хочу сказати, що керівництво Львівської обласної ради прислухається до його позиції як фахівця з цим питань" – наголосив перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк.

Віктор Кусий був в.о. начальника цього управління, після того, як у 2018 році звільнився з посади екс-керівник управління майном спільної власності Микола Бандра, що очолював це управілння ще з 2006 року. Його діяльність на цій посаді постійно супроводжували корупційні скандали.

Згідно із декларацією про доходи за 2018 рік, Віктор Кусий зберігає 170 000 грн готівки, йому належить квартира у Львові, їздить на авто Toyota Auris 2008 року випуску варитістю 191 267 грн, що належить Оксані Томашук з якою він проживає. Також Оксана Томашук володіє трьоми квартирами у Львові.

Ще 24 січня цього року голова комісії з питань комунального майна та приватизації у Львівській облраді Ігор Комарницький зареєстрував проект рішення для затвердження на сесії про призначення Віктора Кусого на цю посаду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.