Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Геннадій Васьків

Четвер, 13 лютого 2020, 12:00

Депутати запропонували Садовому звільнити Васька

Геннадій Васьків

Львівські депутати вимагають від Андрія Садового розібратися з ігнорування Геннадієм Васьківом засідань комісій міськради та звільнити його з посади.

Про це сьогодні, 13 лютого, під час години запитань до міського голови Львова Андрія Садового на сесії повідомив депутат Львівської міської ради від Укропу Іван Гринда. 

За його словами, ще у листопаді 2019 року постійна комісія з питань комунальної власності Львівської місьткої ради звернулася до заступника міського голови Львова Геннадія Васька про те, щоб надати їй перелік приміщень, які будуть виведені з комунальної власності внаслідок реорганізації наших ЛКП, однак жодної реакції від нього там і не дочекалися.

Саме тому Гринда запропонував Андрію Садовому звільнити Васьківа.

"Минуло три місяці, реакції – ноль. Ви його взяли на роботу, ми за нього голосували, проте коли ми протягом двох засідань комісії запрошуємо його, щоб по цьому питанню просто переговорити, то це першим заступник, який ігнорує засідання комісії. Такого не дозволяє собі ніхто, тому ми будемо ставити питання від фракції, від комісії, про заміну цієї особи" – наголосив Іван Гринда. 

Натомість Андрій Садовий відповаів, що доручить Васьківу спільно з начальницею управління комунальної власності Львівської міської ради Інною Свистун організувати їхню зустріч із членами комісії.

Зазначимо, цьогоріч у Львові замість комунальних підприємств діятимуть управляючі компанії. Так впродовж реформи ЛКП буде звільнено 111 осіб та вивільнено приміщення, у яких знаходилися жеки.

Додамо, Геннадій Васьків був виконавчим директором ТзОВ "Дунапак Україна", що належить австрійській компанії Prinzhorn Holding. У квітні 2017 року він став заступником з фінансово-економічних питань міського голови Львова Андрія Садового.

Додамо, 24 травня 2019 року під час виконкому активісти облили його зеленою фарбою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.