Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 13 лютого 2020, 13:14

Садовий планує створити департамент агломерації

Андрій Садовий

У міськраді напрацьовують варіант створення окремого департаменту агломерації.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні під час години запитань на сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий, у міськраді потрібно створити окремий департамент агломерації щодо об’єднання навколишніх сіл і міст у Львівську ОТГ, до роботи в якому він планує запросити представників усіх населених пунктів.

Він також додав, що наразі невідомо, які населені пункти увійдуть у межі міста.

"Рішення буде приймати Верховна Рада, уряд. Я дав доручення всім нашим керівникам по напрямках обстежити всі ці населені пункти і мати розуміння, що там необхідно зробити", – пояснив Андрій Садовий.

Нагадаємо, на початку січня Львівська міськрада звернулася до уряду та ВРУ з проханням включити до складу Львівської ОТГ 20 населених пунктів. Натомість мешканці Винник виступили проти приєднання міста до Львівської ОТГ у форматі, який передбачає його ліквідацію, тому збирають підписи на підтримку цього рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.