Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Кіраль

Четвер, 13 лютого 2020, 14:29

Садовий планував зробити Кіраля своїм новим заступником

Сергій Кіраль

Львівські депутати не підтримали ідею Андрія Садового щодо призначення Сергія Кіраля на посаду заступника міського голови і бізнес-омбудсмена.

Сьогодні, 13 лютого, на сесії Львівської міської ради депутати розглядали питання про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів. Це рішення підтримали 32 депутати, що є недостатнім для ухвалення рішення.

Зокрема, у міськраді планували створити окрему посаду – заступника міського голови, бізенс-омбудсмена Львівської міської ради.

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, цю посаду необхідно створити для підвищення ефективності міськради і на неї він пропонує затвердити екс-нардепа від "Об'єднання "Самопоміч" Сергія Кіраля, який до 2014 року очолював управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради.

Натомість більшість депутатів виступили проти призначення нового заступника міського голови, аргументуючи це тим, що у вересні 2019 року Садовому вже призначили нового заступника, ним став ще один екс-нардеп від Самопомочі Любомир Зубач, якого включили й до складу виконкому.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року Сергій Кіраль подавав документи на посаду радника міського голови Львова. У 2018 році Кіраль задекларував 508 тис грн доходу.

Додамо, у вересні 2019 року ще один екс-нардеп від Самопомочі Любомир Зубач став заступником міського голови Львова з містобудування й його включили до складу виконкому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.