Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авіаперевезення

Четвер, 20 лютого 2020, 10:38

Евакуйованих з Китаю українців не повезуть на Львівщину

авіаперевезення

У МВС заявили, що українців з Уханя розмістять у медцентрі Нацгвардії в Полтавської області.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України. 

За даними МВС, українців, евакуйованих з Китаю, доправлять на резервацію у медцентр Нацгвардії "Нові Санжари" у Полтавської області. Сьгоодні вранці літак авіакомпанії SkyUp з евакуйованими приземлився в аеропорту "Бориспіль" під Києвом на дозаправку, а потім полетить у Харків.

"Спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції їх буде доправлено на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області" – йдеться у повідомленні.

У цьому медцентрі 45 українців і 27 іноземців упродовж 14 днів перебуватимуть в обсервації "із забезпеченням суворого режиму санітарного-епідеміологічного контролю та безпеки".

У міністерстві також запевнили, що усі евакуйовані є здоровими і закликали українців не піддаватися на провокації та не порушувати закон.

Нагадаємо, вчора мешканці Винник заблокували в'їзд на територію госпіталю, боячись, що евакуйованих у Китаю українців помістять у цій лікарні через те, що у госпіталі провели навчання щодо готовності закладу до госпіталізації хворих з коронавірусом. Натомість заступник голови Львівської ОДА Іван Собко заявив, що немає інформації щодо прильоту літака з українцями саме до Львова й розміщення їх у госпіталі у Винниках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.