Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Собко та Андрій Васько

Середа, 19 лютого 2020, 16:03

Собко нічого не знає про львівський вояж пасажирів з міста Вухань

Іван Собко та Андрій Васько

Іван Собко заявив про відсутність офіційно інформації щодо прильоту літака з українцями з міста Вухань до Львова.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як розповів заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, що Львівська область та місто Львів зокрема, справді розглядають як одне з тих, яке має бути готовим прийняти літак з українцями, які повертаються з міста Вухань.

"Це відповідає дійсності, але це не 100% доконана інформація, що саме це буде Львів. На сьогодні станом на 13:45 ми не маємо чіткої інформації, що завтра зранку Львів приймає борт. Львів має бути готовий прийняти борт.... Ми готові до прийняття літака у випадку такого розпорядження" – заявив Іван Собко.

Крім цього, він додав, що немає жодного розпоряджого документу та наказу з приводу забезпечення, поселення чи розміщення 49 українців, які прибувають з Китаю. 

Нагадаємо, вчора голова Львівської ОДА Максим Козицький заявив, що львівський аеропорт може прийняти літак з Китаю, однак його пасажири не залишиться у Львівській області. Також у Винниківській лікарні заявили, що не прийматимуть українців, які прилетять з Уханя.

Натомість раніше народний депутат від Європейської солідарності Олег Синютка написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що за даними МОЗ і Мінінфраструктури, літак з евакуйованими людьми з Китаю прилетить до Львова і їх розмістять на території області.

Додамо, сьогодні вночі з Києва вилетів літак, який має забрати українців з Уханя, однак місце їхнього прийому на карантин у МОЗ не оприлюднили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.