Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. П. Карманського, 2

google.com.ua

Четвер, 27 лютого 2020, 13:24

Вартість комунального приміщення на Сихові зменшили до 168 тисяч гривень

вул. П. Карманського, 2

Львівська міськрада вдруге продає приміщення на вул. П. Карманського, 2.

Управління комунальної власності Львівської міської ради вдруге виставило на продаж у системі ProZorro приміщення півпідвалу на вул. П. Карманського, 2 у Львові, загальною площею 39,9 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 21 лютого, становила 337 200 грн, однак її зменшили до 168 600 грн, оскільки згідно з закону України про приватизацію комунального майна, на повторний продаж об'єкт виставляється зі знижкою у 50%.

Повторний аукціон стартує 12 березня.

Триповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Сихівському районі Львова. Район розташування характеризується в основному житловою та комерційною забудовою. Поруч та неподалік знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, Стрийський парк, Львівський обласний дитячий еколого-натуралістичний центр, бібліотека, середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста.

Нагадаємо, наприкінці січня міськрада продала приміщення на вул. Перфецького, 6а за 1,1 млн грн власнику львівської фармацевтичної фірми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.