Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Середа, 26 лютого 2020, 15:30

Львівських прикордонників та митників озброять термометрами

коронавірус

Львівська ОДА планує закупити термометри для перевірки пасажирів, які прибувають з Європи через пункти пропуску на Львівщині.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як заявив сьогодні під час брифінгу заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, що від сьогодні митники, працівники Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького та прикордонники розпочинають посилену перевірку на наявність симптомів цього захворювання усіх осіб, які повертаються на Львівщину з країн, де виявили спалахи коронавірусу.

За його словами, митниця та аеропорт забезпечені необхідним обладнанням для роботи з пасажирам, однак відчувається нестача термометрів.

"Сьогодні ми доставимо потрібну кількість обладнання, скільки просять працівники аеропорту та прикордонники. Також ми починаємо закупівлю термометрів, яких не вистачає, а також в необхідній резервній кількості. З приводу масок та інших елементів захисту, то немає жодних проблем. Всі ці речі є на ринку і вони будуть закуплені" – розповів Собко.

Він додав, що  в Україні не зафіксували випадків зараження короновірусом, а лікарні Львівщини повністю забезпечені засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих. Крім цього, у Львівській ОДА вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом та рекомендували відмінити усі масові заходи у області.

Натомість у Львові для боротьби із коронавірусом у публічних місцях встановлять антисептики для рук.

Додамо, через спалах коронавірусу в Італії, у аеропорті Львова та пунктах пропуску пасажири проходять обов'язкову температурну перевірку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.