Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Богдан

Середа, 26 лютого 2020, 17:40

Богдан після звільнення активно працює на німб святого благодійника

Андрій Богдан

Андрій Богдан спрямував свою зарплату у Офісі президента на рахунки благодійних організацій.

Про це повідомив екс-голова Офісу президента Андрій Богдан на своїй сторінці у Фейсбуці.

На посаді голови Офісу президента, яку Андрій Богдан обіймав з серпня 2019 року до січня 2020 року, йому нарахували 252 181,24 грн зарплати. За вирахуванням податків, усю суму екс-посадовець перевів на рахунки двох благодійних фондів Київщини – "Таблеточки" і "Благомай".

"Щодо різноманітних критиків мого фінансового стану. За час роботи жодного хабаря не брав і вигоди не шукав. Чесно працював за рахунок грошей, які заробив на адвокатській ниві. Зарплату свою не взяв ні копійки, а всі нараховані гроші перерахував на благодійність" – наголосив Андрій Богдан. 

 

 

Нагадаємо, Андрій Богдан, якого 11 лютого звільнив з посади голови Офісу президента президент Володимир Зеленський та призначив на його місце Андрія Єрмака, опублікував фотографію зі свого відпочинку біля напису Seychelles.

Додамо, у серпні 2019 року Зеленський призначив Богдана керівником із присвоєння держнагород. Крім цього, Богдан суміщав держслужбу та адвокатську діяльність за трьох президентів України.

Раніше на зустрічі з журналістами Андрій Богдан поскаржився, що його ніхто не любить.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.