Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

санаторій "Немирів"

ua.sobieski.lubaczow.com.pl

Четвер, 27 лютого 2020, 12:00

З санаторія Немирів переводять 70 пацієнтів, щоб звільнити місце для обсервації хворих на коронавірус

санаторій "Немирів"

Частину пацієнтів переведуть у фтизіоцентр у Львові, де вони продовжать лікування, а деяких відпустять додому.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні під час брифінгу т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Андрій Васько заявив, що вчора у санаторії "Немирів" відбулася робоча нарада із медичними працівниками, а сьогодні звідти розпочнуть переводити пацієнтів, щоб підготувати об'єкт, як місце можливої обсервації.

"Це є пацієнти, які перебувають на санатарному лікуванні, вони в минулому перенесли колись туберкульоз, а зараз проходять санаторне лікування у цьому закладі. Деякі з них приймають таблетовані форми лікування, їх переведуть у фтизіоцентр у Львові, де продовжать лікування. Тих які проходять санаторне лікування, відпустять додому, а потім повернуться після того, як в нас спаде потреба в обсерваційних підрозділах" – заявив Андрій Васько.

Він зазначив, що у санаторії "Немирів" є 150 місць, куди можна розмістити осіб на обсервацію. Станом на сьогодні, на лікуванні у санаторії перебуває 70 осіб.

Нагадаємо, 25 лютого стало відомо, що хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих з підозрою на коронавірус. Крім цього, вчора у Львівській ОДА вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом.

Додамо у Львові для боротьби із коронавірусом у публічних місцях встановлять антисептики для рук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.