Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт "Львів"

Вівторок, 3 березня 2020, 15:57

SkyUp не літатиме до Італії через коронавірус

аеропорт "Львів"

Лоукостер припиняє польоти до італійського Турину до кінця жовтня цього року.

Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії SkyUp Airlines.

З четверга, 5 березня, авіакомпанія SkyUp призупиняє виконання рейсів до італійського міста Турин через спалах коронавірусу на півночі країни. 

Як йдеться у повідомленні, Турин знаходиться в зоні зростання випадків зараження новим коронавірусом на території Італії, тому керівництво SkyUp  ухвалило рішення тимчасово зупинити польоти до цього міста. Попередньо тимчасове скасування діятиме до 25 жовтня.

"У нас великі плани на Італію. В цьому році польотна програма передбачає понад десять напрямів з Києва і регіонів. Але ми не можемо ігнорувати поточну ситуацію та занепокоєння людей, тому скорочуємо авіасполучення з країною до нормалізації ситуації", – заявив генеральний директор SkyUp Євген Хайнацький.

Пасажирам, чиї рейси скасовані, авіакомпанія пообіцяла повернути гроші або переоформити квитки на інші маршрути.

"Для заміни недоступні Іспанія, Португалія, Італія. Всі інші варіанти обговорюються індивідуально", – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, авіакомпанія SkyUp була створена та почала працювати в Україні з квітня 2018 року. 25 жовтня 2019 року авіаперевізник відкрив у Львові базу, а в листопаді того ж року компанія почала виконувати зі Львова рейси в Париж і Тель-Авів.

Наприкінці березня SkyUp планувала відкрити нові маршрути з Львова в міста Італії, які раніше обслуговував перевізник Ernest Airlines.

Додамо, через спалах коронавірусу в Італії, у аеропорті Львова та пунктах пропуску пасажири проходять обов'язкову температурну перевірку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.