Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Вівторок, 14 січня 2020, 15:30

SkyUp запускає нові авіарейси зі Львова до Італії

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія літатиме зі Львова до Риму, Бергамо і Неаполя, які закрив перевізник Ernest Airlines.

Про це повідомляє avianews.com

Авіакомпанія SkyUp з кінця березня цього року відкриє нові маршрути з Львова в міста Італії, які раніше обслуговував перевізник Ernest Airlines.

Зокрема, 29 березня компанія запустить маршрут Львів-Рим, який виконуватиме три рази в тиждень по вівторках, четвергах і неділях. Мінімальна ціна авіаквитків становить від 1 390 грн в одну сторону.

А 30 березня SkyUp відкриє рейси зі Львова до Бергамо і Неаполя з частотою два рази на тиждень по понеділках і п'ятницях. Авіаквитки Львів-Бергамо коштують від 1 390 грн в одну сторону, авіаквитки Львів-Неаполь – від 1150 грн в одну сторону.

Нагадаємо, авіакомпанія SkyUp була створена та почала працювати в Україні з квітня 2018 року. 25 жовтня цього року авіаперевізник відкрив у Львові базу, а в листопаді компанія почала виконувати зі Львова рейси в Париж і Тель-Авів.

Крім цього, з 17 жовтня авіакомпанія SkyUp літає зі Львова до Києва, Харкова і Праги, а цьогоріч вона відкриє нові рейси до міст Греції, Грузії, Болгарії та Іспанії.

Додамо, з 13 січня лоукостеру Ernest Airlines призупинили дію ліцензії на експлуатацію перевезення пасажирів та вантажів повітряним транспортом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.