Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Четвер, 17 жовтня 2019, 16:00

SkyUp запускає три нові авіарейси зі Львова

аеропорт Львів

З 17 жовтня авіакомпанія літатиме зі Львова до Києва, Харкова і Праги. 

Про це повідомляє "Avianews.com".

Авіакомпанія буде літати зі Львова до Києва, Харкова і Праги. Рейси Львів-Київ будуть спочатку виконуватися два рази на тиждень з поступовим збільшенням до чотирьох на тиждень. У листопаді SkyUp тимчасово збільшить частоту до п'яти на тиждень.

На лініях Львів-Харків і Львів-Прага польоти будуть виконуватися два рази на тиждень. Ці два напрями є новими для аеропорту Львів, тоді як на лінії Львів-Київ також присутні МАУ і "Мотор Січ".

У випадку з лінією Львів-Харків час в дорозі скоротиться до 1 години 50 хвилин, тоді як польоти з пересадкою в Києві займають 3 години 40 хвилин. Швидкісний поїзд долає відстань між Львовом і Харковом за 13 годин 35 хвилин.

"Ми продовжимо далі розвивати внутрішні повідомлення, оскільки це один із пріоритетних напрямків нашої стратегії" – заявив гендиректор SkyUp Євген Хайнацкий.

Ціна авіаквитків за безбагажними тарифами на рейси Львів-Київ і Львів-Харків починається від 500 грн в одну сторону, на рейси Львів-Прага - від 1300 грн в одну сторону.

Нагадаємо, Державіаслужба дозволила авіакомпанії SkyUp з жовтня запустити рейс Львів –Тель-Авів. З 17 жовтня запустить рейс зі Львова до столиці Чехії Праги, а також вперше в Україні з'єднає прямими рейсами Харків та Львів. 

Крім цього, з 9 листопада почнуть курсувати літаки зі Львова до Бове (Франція). 

Додамо, авіакомпанія SkyUp була створена та почала працювати в Україні з квітня 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.