Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Середа, 2 жовтня 2019, 14:15

SkyUp запустить рейс зі Львова до Парижу у листопаді

аеропорт Львів

Авіакомпанія SkyUp запускає регулярні рейси зі Львова до аеропорту Бове, що за 85 км від Парижу.

Про це повідомляють на офіційному сайті компанії. 

Зі Львова до Бове літаки почнуть курсувати з 9 листопада.

Рейси SkyUp виконуватиме двічі на тиждень: по середам і суботам. 

Зазначимо, продаж квитків до аеропорту Бове стартував вже сьогодні. Їх можна придбати на офіційному сайті авіакомпанії за ціною від 1 425  грн.

Також, з 17 жовтня авіакомпанія SkyUp запустить рейс зі Львова до сталиці Чехії Праги, а також вперше в Україні з'єднає прямими рейсами Харків та Львів. 

За обома напрямками польоти будуть виконуватися два рази на тиждень у четвер та в неділю, а мінімальна ціна квитків з урахуванням перевезення тільки ручної поклажі на маршрут Львів – Прага стартує від 992 грн в один бік, на маршруті Львів – Харків вартість квитка становитиме від 639 гривень.

Крім цього, авіакомпанія розширює польотну програму з Києва до Львова: з 17 по 26 жовтня – у четверг та неділю, з 27 жовтня по 28 березня 2020 року – у понеділок, вівторок, п’ятницю, неділю. Вартість – від 498 грн в один кінець без багажу.

Додамо, Державіаслужба дозволила авіакомпанії SkyUp з жовтня запустити рейс Львів –Тель-Авів.

Нагадаємо, у червні цього року суд призупинив дію ліцензії українського лоукостера SkyUp, однак компанія назвала дії суду "абсурдними та неправомірними" тому продовжила польоти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.