Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Трускавецька, 48

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 6 березня 2020, 13:53

На Трускавецькій зведуть багатоповерховий офісний центр

вул. Трускавецька, 48

Новий офісний центр матиме 8 поверхів та буде скляним.

Сьогодні, 6 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ПП "ІД Інвест Груп" офісного центру з підземним паркінгом та трансформаторною підстанцією на вул. Трускавецькій, 48 у Львові.

За словами представника забудовника, будівництво нового офісного центру стартує вже через три місяці, а здати його у експлуатацію планують у першому кварталі 2021 року.

Згідно з проектом рішення, будівлю мають збудувати на земельній ділянці, площею 0,3350 га га, яка є у приватній власністі і призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).

Як встановили у міськраді, висота офісного центру не повинна перевищувати 35,5 метрів. Згідно з візуалізацією, будівля матиме 8 поверхів з надбудовою. Фасад будівлі буде скляним. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 34%. 

Функціональне призначення земельної ділянки – зона КС-5 – зона розміщення об’єктів 5-го класу санітарної класифікації відповідно до зонінгу Франківського району.

За даними порталу YouControl, ПП "ІД Інвест Груп" зареєстроване з 2015 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Керівником фірми є Зоряна Ковальчук, а власником – мешканець Івано-Франківщини Ігор Дропа. Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 000 грн.

Дропа є власником та співвласником ще таких львівських фірм: ПП "Вір-Західбуд", ТзОВ "Лісгал", ДП "Ід Інвест Груп-Плюс", ТОВ "Леополіс Архітекче Груп", ТОВ "ФК "Інтерсвіт", ТОВ ""Інтерсвіт Плюс", ПП "Алтекс".

Додамо, наприкінці січня цього року міськрада погодила будівництво на вул. Трускавецькій, 11-А дворівневого паркінгу з вбудованими торговими і офісними приміщеннями. Також поблизу будують міський архів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.