Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стадіон "Юність"

Середа, 11 березня 2020, 15:00

Львівська ГО ремонтуватиме стадіон Юність у Львові

стадіон "Юність"

Парк культури ім. Б. Хмельницького замовив реконструкцію спорткомплексу "Юність" за 23 млн грн у ГО "Союз осіб з інвалідністю України".

Львівське комунальне підприємство "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" провело тендер у системі ProZorro на реконструкцію будівель спортивного комплексу "Юність" на вул. Болгарській, 4 у Львові, які переможець тендеру має поставляти до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 26 лютого, участь у ньомувзяли ПП "Термобуд-Київ" та підприємство об'єднання громадян "Центр Комплекс", які запропонували здійснити усі роботи за 23 866 865,45 грн і 24 867 755 грн відповідно. Переможцем обрали "Центр Комплекс", а очікувана вартість послуг становила 25 361 470,80 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має провести реконструкцію стадіону "Юність" на вул. Болгарській, 4, зокрема, облаштувати трибуну з вбудованими допоміжними приміщеннями, навіс та коментаторську будку, відновити підпірну стінку.

Усі роботи поділелили на 2 етапи. У першу чергу мають бути виконані: демонтажні роботи, земляні роботи, фундаменти, трибуни, внутрішнє опорядження підтрибунних приміщень, опалення та вентиляція, каналізація, пожежна сигналізація, мощення в межах трибуни. Натомість у другу чергу виконуються: виготовлення колон, огородження трибун, встановлення сидінь та підпірна стінка.

За даними порталу YouControl, підприємство об'єднання громадян "Центр Комплекс" зареєстроване у Львові з 1993 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Засновником фірми є громадська організація "Львівська обласна асоціація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України". Розмір статутного капіталу підприємства становить 8 800 грн.

Нагадаємо, станом на 2017 рік, у мерії зазначали, що загальна вартість робіт, які вже тривають, становить 18 700 344,82 грн, а станом на лютий 2017 року сума виділених коштів на ремонт стадіону становила 14 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.