Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 12 березня 2020, 16:40

Депутати Львівської облради знову не змогли позбутися аптечного складу на П'ясецького

Львівська облрада

Депутати вкотре не підтримали рішення про списання з балансу аптечного складу площею 4000 м² на вулиці П'ясецького,9.

Сьогодні, 12 березня, на сесії Львівської обласної ради депутати не прийняли рішення про надання КП ЛОР "Обласний аптечний склад" дозволу на списання основних засобів, а саме нежитлових приміщень, що знаходяться на вулиці П'ясецького,9.

"За" проголосувало 39 депутатів, що є недостатнім для прийняття рішення.

За словами начальника управління майном спільної власності обласної ради Віктора Кусого підставою для списання комунального майна є відповідний висновок технічної експертизи стосовно стану цих приміщень.

За словами Ігора Комарницького, постійна комісія одноголосно підтримала таке рішення про списання засобів, які знаходяться в аварійному стані, тому що у разі нещасного випадку ніхто не хоче нести кримінальну відповідальність.

Нагадаємо, 7 лютого Андрій Садовий попросив Олександра Ганущина передати у власність міста аптечний склад на вул. А. П'ясецького, 9, який облрада хоче списати, однак тоді Олександр Ганущин заявив, що Львівська облрада не потребує допомоги Львівської міськради у проведенні аукціонів і закликав міськраду розблокувати процедуру одержання висновків та погоджень щодо земельних питань.

Додамо, 5 грудня 2019 року на сесії Львівської облради розглядали питання про списання цього складу,  однак депутатам облради забракло одного голосу, щоб списати з балансу аптечний склад площею 4000 м² на вулиці П'ясецького,9. На цій території є 20 об'єктів нерухомості, і експертиза підтвердила, що зазначені будівлі перебувають в максимальному аварійному стані і не можуть надалі експлуатуватися. Управління декілька разів хотіло здати ці приміщення в оренду, однак через їхній стан, орендарів не знайшли.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.