Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Луганська

П'ятниця, 13 березня 2020, 11:25

У Львові стартує будівництво турбо-кільця на Луганській і транспортної розв'язки на Личаківській

вул. Луганська

Львівавтодор отримав дозвіл на будівництво транспортної розв’язки на вул. Личаківській, турбо-кільця на вул. Луганській та реконструкцію вул. Козельницької.

Сьогодні, 13 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання функцій замовника ЛКП "Львівавтодор" на проектування, будівництво та реконструкцію об’єктів дорожнього господарства Львова.

Зокрема, виконком міськради надав дозвіл ЛКП "Львіваавтодор" провести будівництво транспортної розв’язки на перехресті вулиць Личаківської – Тракт Глинянський – Х. Колумба.

Додамо, у лютому депутати підтримали е-петицію про будівництво нової дороги між вул. Пасічною та Винниками, а також у міськраді планують розпочати будівництво розв’язки Пасічна – Личаківська, на що виділять кошти з міського бюджету або знайдуть інвестора, готового профінансувати усі роботи.

Також цьогоріч стартують роботи із будівництва турбо-кільця на вул. Луганській – вул. І. Чмоли. 

Крім цього, ЛКП "Львівавтодор" має здійснити реконструкціб вул. Козельницької (від вул. Луганської до вул. Енергетичної).

Наразі підприємство має розробити проектно-кошторисну документацію будівництва цих об'єктів, а департамент економічного розвитку міськради – передбачити видатки для реалізації проекту за рахунок коштів міського бюджету Львова.

Нагадаємо, 3 лютого у Львові на вулиці Шевченка розпочали будівництво квазі-кільця, а на вулиці Хуторівка розпочали капітальний ремонт, який триватиме до вересня 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.