Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Угорська,14

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 13 березня 2020, 13:05

На території Полярону біля нових багатоповерхівок зведуть офісний центр

вул. Угорська,14

На вул. Угорській, 14 збудують скляний 5-поверховий офісний центр з дворівневим підземним паркінгом.

Сьогодні, 13 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "КСФ Груп" офісної будівлі з вбудованим дворівневим гаражем на вул. Угорській, 14.

Офісний центр збудують на земельній ділянці площею 1,1803 га яка є у комунальній власністі і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, для будівництва та обслуговування дитячого дошкільного закладу та багатоповерхового житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом.

Як встановили у міськраді висота будинку не повинна перевищувати 17,95 метрів. Згідно з візуалізацією, будівля матиме 5 поверхів. Фасад будівлі буде скляним. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 6,1 %.

За даними порталу Youcontrol, ТзОВ "КСФ Груп" зареєстроване у Новому Роздолі у 2016 році та займається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Внасниками фірми є одесити Писарчук Олександр та Микола Хомич, а також Віталій Кіндій з міста Копер у Словенії.

Нагадаємо, у грудні 2018 року міськрада дозволила Сьогодні ТзОВ "КСФ Груп" збудувати багатоквартирний житловий будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями, дошкільним закладом та підземним гаражем на вул. Угорській, 14. 

У червні 2019 році ця фірма отримала дозвіл на будівницвто ще одніє багатоповерхівки за цією ж адресою, а в жовтні 2019 року міськрада погодила будівництво дитячого садочка поруч із новобудовою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.