Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олександр Ганущин

Вівторок, 24 березня 2020, 16:00

Ганущин за 580 тисяч замовив автівку з двозонним клімат-контролем

Олександр Ганущин

Львівська облрада замовила авто за 583 тис грн з гарантією на три роки.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело тендер у системі ProZorro на легковий автомобіль, які переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 2 березня, участь у ньому взяли ТОВ "Галавтосвіт" та ТОВ "Альянс-А", які запропонували 583 060 грн і 590 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "Галавтосвіт", а очікувана вартість послуг становила 615 760 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має надати обласній раді легковий автомобіль, не раніше 2019 року випуску, з об'ємом двигуна не менше 1997 куб.см та з не менше ніж на 100 000 км пробігу з моменту доставки та прийняття такого авто у місці його кінцевого призначення. Гарантія на авто повинна бути не менше ніж три роки з дати його отримання.

Основними вимогами до авто є: система безключового доступу (передні двері та двері багажника) та кнопка запуску автомобіля; електропривід багажних дверей із сенсором безконтактного доступу; оздоблення сидінь тканиною; внутрішньосалонне дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням; двозонний клімат-контроль; тонування задніх вікон; регулювання сидіння водія в 6-ти напрямках; датчик зовнішньої температури; відділення для сонцезахисних окулярів.

Крім цього, автівка має бути обладнана аудіосистемою з AM/FM/CD/MP3 з 6 динаміками, системою безпровідного зв'язку Bluetooth, а також мати вхід для підключення USB-пристроїв та iPod.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Галавтосвіт" зареєстроване з 2001 року у Львові, займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами. Власниками фірми є мешканець села Зимна Вода Ярослав Хариш, львів'янин Любомир Жеребецький та львівська ПАТ "Компанія з управління активами "Карпати-інвест". Компанія належить Сергієві та Людмилі Петрукам та Євгену Столмову, управляє активами цілого ряду підприємств, серед яких "Арія моторс" – офіційний дилер Honda у Львові, "Алекс Со" – офіційний дилер Volkswagen та інші.

Розмір статутного капіталу ТОВ "Галавтосвіт" становить 1 011 800 грн.

Нагадаємо, нещодавно Львівська облрада призначила Віктора Кусого начальником управління майном спільної власності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.