Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Трускавець

vartonews.com.ua

Неділя, 22 березня 2020, 06:52

Трускавець закрив в’їзд до міста для всіх видів транспорту

Трускавець

Причина - карстовий провал, який утворився поблизу міста.

З 21 березня в’їзд та виїзд з Трускавця обмежено для всіх видів транспорту.

 Про це повідомили галицькі новини Варто.

„Патрульні стоять на виїзді з курорту, поблизу АТБ, і розвертають усі автівки. Пропонують об’їзд через Стебник та Борислав. Тим часом в районі готелю “Візит” та зупинки поблизу Сільця, де раніше стояли шлагбауми, встановлюють бетонні блоки“, - сказано у повдіомлені. 

Такі заходи є наслідком вступу в дію рішення обласної комісії з надзвичайних ситуацій про повне перекриття дороги Дрогобич-Трускавець, -уточнено в повідомлені.

"До Кабміну підготовлено звернення про необхідність виділення коштів на будівництво нової об’їзної дороги до Трускавця”,  - повідомив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський.

Нагадаємо, раніше планувалось дорогу поблизу провалля у Стебнику закрити для маршруток і вантажівок. 15 березня утворилося нове карстове провалля поблизу Стебника, довжиною 150 м та глибиною 100 м. ПАТ "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал" повинне провести дозаповнення пустот рудника №2 розсолами зі хвостосховища. Це 28-й карстовий провал в цьому районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.