Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Стрийська

google.maps

П'ятниця, 27 березня 2020, 11:55

Садовий дозволив власниці Рік Авто збудувати торговий центр біля автовокзалу на Стрийській

вул. Стрийська

Навпроти автовокзалу збудують торговий комплекс з офісами та підземним паркінгом. 

Сьогодні, 20 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво громадянкою Булою Л. Ф. торгівельного закладу з підземним паркінгом на вул. Стрийській, 284 у м. Львові.

Новий комплекс збудують на двох земельних діняках загальною площею площею 0,1662 га, які перебувають у приватній власності та признаяені для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Як встановили у міськраді висота будинку не повинна перевищувати 25 метрів. За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, нова споруда матиме 4 поверхи, однак згідно з візуалізацією, видно, що над ними буде ще 2 прибудовані поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 35 %.

"Йде мова про ділянку, яка на сьогодні є, по суті, вільна, там є невеликий будинок і загалом площа дозволяє сформувати тут громадський об'єкт з комерційною функцією та офісами на верхніх поверхах. Поруч є індивідуальна забудова, але дотримано усі відстані, це кілька ділянок, які дозволяють помістити більший об'єкт. Тут невисока висотність 4 поверхи" – пояснив Антон Коломєйцев.

За даними порталу YouControl львів'янка Була Любомира Федорівна, яка отримала дозвіл на будівництво є співвласницею ТзОВ "Ага-Плюс", яке вже більше трьох років займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. А розмір статутного капіталу фірми становить 1 млн. грн.

Їй також належить компанія, яка займаються будівництвом та орендою нерухомості, а саме ТзОВ "Західні будівельні інвестиції". Керівником фірми є Ольга Никончук, а співвласником Петро Федишин. Їм двом також належить будфірма ТЗОВ "АБК-Захід-Груп" (Львів), а Любомира Була є ще й власницею львівської фірми ТЗОВ "РІК-автоцентр", що торгує авто. Ольга Никончук є керівником усіх цим фірм.

Розмір статутного капіталу ТзОВ "Західні будівельні інвестиції" становить 1 476 616 грн. 

Нагадаємо, 18 жовтня 2019 року виконком дозволив ТзОВ "Західні будівельні інвестиції" будівництво багатоквартирного житлового комплексу з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою на вул. Л. Перфецького, 6 зі знесенням існуючих споруд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.