Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

Понеділок, 30 березня 2020, 13:36

У Львові не можуть підтвердити шостий випадок зараження коронавірусом

лікарня

Як повідомили у Львівському обласному центрі МОЗ України не надав офіційного підтвердження про шостого хворого на коронавірус.

Про це сьогодні під час брифінгу у Львівській ОДА повідомив заступник директора Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України Олег Когут.

За його словами, станом на сьогодні у Львівському обласному лабораторному центрі немає офіційного підтвердження від МОЗ України про шостий випадок захворювання на коронавірус у Львівській області.

"Я буду знати про шостого хворого і хто саме після отримання офіційного повідомлення. На цей час в нас ніякого офіційного повідомлення з Києва немає, це електронна пошта ми чекаємо можливо з години на годину, тому говорити про шостий випадок я зараз просто не буду, тому що незнаю конкретно хто це" – заявив Олег Когут.

Крім цього, він зазначив, що з підтверджених випадків зараження коронавірусом на Львівщині, три виявили в одній сім'ї.

"Захворіла жінка і пізніше виявлено збудник в її чоловіка і сина, але хочу сказати, що клінічних ознак в них немає, вони здорові люди. Вони безумовно зараз знаходяться під медичним спостереженням. В жінки провели друге дослідження і результат був від'ємним і сьогодні в цієї жінки проводять третє дослідження, якщо результат буде від'ємним, ми можемо вважати, що в нас перша людина виздоровіла від коронавірусної інфекції" – додав Олег Когут.

Нагадаємо, сьогодні на Львівщині підтвердили 6 випадків зараження коронавірусом. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.