Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

теплопостачання

Четвер, 2 квітня 2020, 12:15

Львівським садочкам і школам вимкнуть опалення

теплопостачання

Натомість подача опалення до лікарень, поліклінік, житлових будинків продовжується.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відповідно до розпорядження міського голови Львова, від сьогодні, 2 квітня, офіційно завершується опалювальний сезон для закладів освіти. Йдеться про припинення подачі опалення до міських шкіл і садочків. 

"Наші тепловики отримали лист від управління освіти про зупинення подачі опалення до шкіл і садочків, оскільки ці заклади на карантині, і де-факто, тепло перестали брати. Тому, було прийнято рішення підготувати офіційне розпорядження про завершення опалювального сезону для освітніх закладів  наших міських шкіл і садочків" – розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, опалювальний сезон не завершується для закладів охорони здоровꞌя і населення. Тепло до лікарень, поліклінік і житлових будинків подається. Рішення про завершення опалювального сезону для населення приймається, коли протягом трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря вища +8 градусів.

Нагадаємо, у Львові є 218 міських закладів освіти – 101 садочок і 117 шкіл.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.