Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок

drohobych-rada.gov.ua

Четвер, 2 квітня 2020, 17:10

У Дрогобичі продуктові ринки не працюватимуть під час карантину

ринок

Відкривати ринки не плануються і у Трускавці, Стебнику та Бориславі. 

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької міської ради.

Попри дозвіл Міністерства охорони здоров’я, у Дрогобичі продовольчі ринки працювати не будуть.

"У місті працює достатня кількість продуктових магазинів та супермаркетів, нестачі у будь-яких продуктах харчування немає. Тому ми не будемо ризикувати життям і здоров`ям дрогобичан допоки в країні не покращиться епідеміологічна ситуація з коронавірусом. Ми бачимо, як люди зневажливо ставляться до правил карантину. Відкрити ринок – це означає забезпечити місце масового скупчення людей. Більше того, норми, які передбачено для роботи ринків у режимі карантину, на разі виконати неможливо" – пояснив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Відкривати ринки не планують і у інших містах Дрогобиччини. Під час засідання Міжрегіонального штабу з протидії коронавірусу на Дрогобиччині 31 березня таку позицію підтримали і керівництво міст Стебника, Борислава та Трускавця. 

Нагадаємо, 25 березня президент Володимир Зеленський виступив проти закриття продуктових ринків у невеликих містечках, тому в Україні дозволили працювати продуктовим ринкам під час карантину.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.