Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ростислав Кісіль

Неділя, 5 квітня 2020, 09:02

Meest доставив до Львова другу партію експрес-тестів на COVID-19

Ростислав Кісіль

У понеділок до Львова прибуде наступний вантаж з допомогою від Meest.

Вчора, 4 квітня, до Львова з Китаю прибула друга партія експрес-тестів, які глобальна поштово-логістична компанія Meest закупила для боротьби з вірусом COVID-19 у Львові та Львівській області.

Тести від Meest відразу передали координатору Львівського обласного штабу з боротьби з коронавірусом Андрію Матоличу для розподілу у лікарні Львівської області та головному лікарю Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олегу Савчуку для передачі у лікарні міста.

"Наступного понеділка очікуємо прибуття до Львова ще 50-ти тисяч експрес-тестів з Китаю від компанії Meest, які ми передамо до лікарень Львова, Львівської області та інших регіонів України. Найближчим часом буде доставлене професійне спорядження для захисту медичного персоналу, а також, спеціалізоване обладнання для медичних закладів. Сьогодні, як ніколи, важливо згуртуватись і спільними зусиллями боротись з викликами, які стають на нашому шляху. Це стосується кожного, і Meest в тому числі. Важливо допомогти державі в боротьбі з небезпечною хворобою, підтримати медичну систему на всіх рівнях, щоб захистити кожного українця",  заявив президент Meest Ростислав Кісіль. 

Раніше Глобальна група компаній Meest скерувала 20 мільйонів гривень на придбання матеріалів та обладнання для запобігання коронавірусу у Львові та Львівській області. 26 березня Meest доставив до Львова з Китаю першу партію експрес-тестів, які були передані у Львівську міську лікарню швидкої допомоги і їх одразу почали використовувати для тестування лікарів, працівників комунальних служб, які комунікують з громадянами та водіїв міського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.