Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паска

stb.ua

Четвер, 9 квітня 2020, 10:10

Укрпошта безкоштовно доставлятиме великодні паски додому

паска

Паски вагою 450 г - за 50 грн або 300 г - за 30 грн можна замовити з післяплатою до 12 квітня включно.

Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти".

Укрпошта приймає замовлення на безкоштовну доставку великоднього хліба через сайт компанії або через контакт-центр 0 800 300 545, а листоноші чи кур'єри принесуть його додому. Паски вагою 450 г - за 50 грн або 300 г - за 30 грн можна замовити з післяплатою. Доставка буде здійснюватися з 13 по 17 квітня в залежності від дати замовлення та населеного пункту.

"Аби громадяни в цей час перебували на самоізоляції та залишалися вдома, Укрпошта доставлятиме паски, а випікатиме та пакуватиме їх найбільший столичний виробник хлібобулочних і кондитерських виробів "КиївХліб" із дотриманням всіх необхідних санітарних умов та в герметичній упаковці. Окремо буде організовано освячення, аби кожен бажаючий міг отримати паску, окроплену свяченою водою, за доступною ціною" – йдеться у повідомленні.

Благодійним фондам, громадським організаціям чи приватним благодійникам, які бажають замовити велику партію (від 1000 штук) для тих, хто не має змоги придбати сам, варто звернутися із запитом на ukrposhta@ukrposhta.ua до 12 квітня включно.

Користувачі інтернету можуть скористатися основними послугами через смартфон чи комп'ютер на сайті компанії чи у мобільному застосунку.

Нагадаємо, Укрпошта безкоштовно доставляє посилки до лікарень. Для обласних центрів відправлення можуть бути до 30 кг, у райцентри - до 5 кг.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.