Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Вівторок, 14 квітня 2020, 15:54

Лікарня Стрия закупила нові захисні костюми проти коронавірусу

швидка допомога

Стрийська центральна районна лікарня закупила 960 одноразових костюмів.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Стрийська центральна районна лікарня за 250 тис грн, наданої "Укргазвидобування", закупила 960 одноразових костюмів високої якості.

"Медики вже активно користуються костюмами. Дві виїзні бригади у складі лікаря, лаборанта і водія, щодня проводять тестування осіб із групи ризику. А таких на Стрийщині понад 200. І списки щодня поновлюються" – наголосив голова Стрийської районної держадміністрації Любомир Кащук.

На випадок активної фази проходження пандемії в регіоні мобілізували 250 ліжок у районній лікарні Стрия та 200 ліжок в Центральній Стрийській міській лікарні.

До лікарні входять дві бригади медиків на виїздах, 14 лікарських амбулаторій, 40 фельдшерсько-акушерських пунктів та 15 відділень, серед яких і відділення невідкладної екстрено-медичної допомоги, котре буде першим зустрічати пацієнтів з коронавірусом.

Придбаних костюмів вистачить на два тижні.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.