Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

призовна кампанія

Середа, 15 квітня 2020, 16:00

В Україні перенесли військовий призов

призовна кампанія

Уряд переніс військовий призов із квітня-червня на травень-липень 2020 року.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Сьогодні, 15 квітня, на своєму засіданні уряд прийняв рішення про відтермінування призову на строкову службу в армії із квітня-червня на травень-липень 2020 року.

"Кабінет міністрів України переніс заходи з призову громадян України на строкову військову службу з квітня-червня 2020 року на травень-липень 2020 року" – йдеться у повідомленні.

Однак чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу, а також обсяг видатків для проведення призову залишаються незмінними.

Відтак, у травні-липні до Збройних Сил України та інших військових формувань буде призвано 16 тисяч 460 осіб. Зокрема, лави ЗСУ поповнять 9 тисяч громадян, Нацгвардії – 5 тисяч 460, Держприкордонслужби – 1 тисяча 300 і Держспецтрансслужби – 700 громадян.

Нагадаємо,раніше в Україні призупинили весняний призов на службу в ЗСУ на час карантину через коронавірус.

Станом на 15 квітня в Україні зафіксували 3764 випадки зараження коронавірусом та 108 смертей. Щодо Львівщини, то у МОЗ офіційно підтвердили 152 випадки зараження цим вірусом та шість смертей.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.