Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сергій Сало

city-adm.lviv.ua

Середа, 15 квітня 2020, 18:15

У березні Сало отримав 19 тисяч премії

Сергій Сало

У березні Сергію Салу нарахували 34 тис грн зарплати, з якої 5 тис грн становила надбавка за складність та напруженість у роботі.

Про це повідомила Львівська міська рада у відповідь на офіційний запит Варіантів.

У березні цього року в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами, заступнику директора департаменту з питань поводження з відходами, начальнику управління розвитку системи поводження з відходами Львівської міської ради Сергію Салу нарахували в 34 775,10 грн заробітної плати. Зокрема, у цю суму увійшли такі виплати:

- посадовий оклад – 7 857 грн;

- доплата за ранг – 550 грн;

- надбавка за вислугу років – 1 681,40 грн;

- надбавка за складність та напруженість у роботі – 5 044,20 грн;

- премія за лютий – 19 642,50 грн.

Із цих коштів Сало сплатив 6 781,15 грн податку з доходів фізичних осіб та військового збору. Відтак, фактично виплачена заробітна плата Сергію Салу за березень цього року без податків, зборів та перерахувань становила 27 993,95 грн.

Зазначимо, Сергій Сало працює в.о директора департаменту з питань поводження з відходами з вересня 2017 року, після звільнення Івана Рудницького.

До цього він працював в.о. начальника управління житлового господарства міськради, а у 2012-2014 роках був начальником відділу контрольно–ревізійних перевірок управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг у Львівській, Рівненській, Волинській, Івано–Франківській та Закарпатській областях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.