Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус у Львові

П'ятниця, 17 квітня 2020, 09:30

Нацгвардійці Львівщини захворіли на коронавірус

коронавірус у Львові

Коронавірус знайшли у солдатів Нацгвардії з львівської військової частини.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив в.о.в директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько, серед інфікованих у Львівській області є кілька нацгвардійців із львівської військової частини.

"Є випадки захворювання у військовій частині, але вони контрольовані. Тобто, особи, які контактували – ізольовані. Військова частина перебуває під спостереженням військових медиків і наших. Сьогодні будь-хто може захворіти. Усі питання режимності об'єктів дотримані, і контактні особи встановлені та перебувають на самоізоляції" – наголосив Андрій Васько.

Однак Васько не вказав, скільки нацгвардійців захворіли і чи військова частина закрита на карантин.

Нагадаємо, станом на ранок 17 квітня у області зафіксували коронавірус у 203 осіб та вісім смертей.

На Львівщині 15 медиків захворіли на коронавірус. Наразі Львівщина знаходиться у середині рейтингу областей щодо кількості захворювання на коронавірус.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.