Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Середа, 22 квітня 2020, 16:38

24 медики Львова хворі на коронавірус

медичний заклад у Львові

У Львові на коронавірус протестували понад 2800 медичних працівників, з них 24 виявилися хворими.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні у місті протестували на коронавірус за допомогою експрес-тестів 2 869 медичних працівників. Це сімейні лікарі, працівники реанімацій, приймальних покоїв, реєстратур, лаборанти.

За час карантину зафіксували 24 випадки інфікування медичних працівників. Зокрема, захворіли 4 лікарів, 8 медичних сестер, 2 санітарки, 9 лаборантів лабораторій і 1 рентген-лаборант. Наразі 4 медиків одужали.

"Ще у частини працівників є перший негативний результат, зараз очікуємо на другий, тому що особа вважається здоровою тоді, коли двічі отримуємо негативний ПЛР-результат. На сьогодні в стаціонарі є 4 медичні працівники, 16 лікуються амбулаторно або є в ізоляції. Важких перебігів серед медичних працівників немає", – наголосив начальник міського управління охорони здоров’я міськради Володимир Зуб.

Зазначимо, у Львові від 30 березня експрес-тести на коронавірус зробили близько 9 000 осіб. 

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня. 

Станом на сьогодні на ранок у області офіційно підтвердили 274 випадки зараження коронавірусом, а в Україні за добу кількість випадків захворювання зросла на 467 – до 6592. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.