Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Григорій Козловський

Четвер, 23 квітня 2020, 10:27

Козловського можуть потягнути до суду за літаючі презервативи

Григорій Козловський

Президент Руху Григорій Козловський розкритикував офіційний м'яч Першої ліги від компанії Select.

Про це йдеться на сайті Професіональної футбольної ліги України.

Адміністрація Професіональної футбольної ліги України заявила щодо недостовірної інформації президента ФК "Рух" Григорія Козловського у інтерв'ю YouTube-каналу Вацко Live.

20 квітня 2020 року у низці інтернет-ресурсів опубліковали інтерв'ю президента ФК "Рух" Григорія Козловського, у якому мають місце некоректні висловлювання на адресу Адміністрації Об'єднання професіональних клубів "Професіональна футбольна ліга".

"У зв'язку із тим, що підняті у інтерв'ю питання знаходяться у публічній площині та стосуються організації чемпіонатів України серед клубів Першої та Другої  ліг, з метою недопущення маніпулювання фактами та введення в оману футбольної спільноти, вважаємо за необхідне спростувати ключові моменти вказаної публікації" – йдеться у повідомленні.

Зокрема Григорій Козловський некоректно висловися про прийняття рішення про технічного партнера Першої та Другої ліг та офіційний м'яч змагань.

"Ми не будем грати тими літаючими презервативами, які називаються Select. Нам розказували, що ми будем грати такими м'ячами, як в Німеччині. В Німеччині грають зовсім іншими м'ячами. Запитайте у футболістів, що то за м'ячі. Коли він попадає зимою в голову – може відірвати голову або ногу зламати" – заявив Григорій Козловський.

Зазначимо, що норма про обов'язковість учасниками змагань грати офіційні матчі єдиним м'ячем Select Brillant Super затверджена 26 червня 2019 року на Конференції ПФЛ. За це рішення проголосувала абсолютна більшість делегатів від клубів ПФЛ, проти - один, ще двоє утримались. Відтак ця норма внесена до Регламенту змагань і є обов’язковою для виконання усіма клубами.

Нагадаємо, львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський є президентом клубу "Рух". У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

З липня Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.