Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Оксі Банк

Четвер, 23 квітня 2020, 13:35

Оксі Банк не нараховуватиме штрафи за несвоєчасне погашення кредитів на час карантину

Оксі Банк

Оксі Банк запровадив реструктуризацію кредитної заборгованості для позичальників на час карантину через коронавірус.

Про це повідомила прес-служба АТ "Оксі Банк".

Через запроваджені заходи щодо протидії епідемії коронавірусу АТ "Оксі Банк" пропонує позичальникам, що не мали простроченої заборгованості терміном більше 90 днів і які через карантин мають тимчасові фінансові труднощі, – реструктуризацію платежів.

Зокрема, в межах пропозиції можна відтермінувати сплату кредиту та сплачувати тільки відсотки за його користування в період аж до 1 липня 2020 року. Це відбуватиметься через подовження терміну користування кредитом на три місяці та встановлення нульового платежу по кредиту до 1 липня.

Також Оксі Банк припинив нарахування штрафів за несвоєчасне погашення кредитів на період обмежувальних заходів, пов’язаних з пандемією коронавірусної хвороби. Однак умова сплати відсотків за користування кредиту залишається обов’язковою.

Реструктуризація буде проведена після отримання банком надісланих документів до 1 червня.

"Кредитні канікули діють для тих клієнтів АТ "Оксі Банк", які оформили кредити станом на 1 березня 2020 року. Кредитні канікули не розповсюджується на клієнтів, які підписали кредитний договір після 1 березня 2020 року" – йдеться у повідомленні банку.

Нагадаємо, АТ "Оксі Банк" – регіональний банк, структура якого  включає головний офіс та 6 відділень (два з них у Львові та по одному в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді).

У вересні 2019 року банк запустив мобільний Sportbank для шанувальників спорту. Також у січні минуого року банк посів 18 місце у рейтингу найнадійніших банків України, а у грудні 2017 року став уповноваженою структурою Нацбанку щодо касових функцій.

Також на час карантину Оксі Банк запропонував підвищені відсотки кешбека на певні категорії покупок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.