Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Четвер, 23 квітня 2020, 14:23

Правоохоронці затримала трьох львів'ян, які продавали героїн заможним клієнтам

наркотики

Львівські правоохоронці затримали трьох учасників угрупування, які причетні до збуту героїну.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці затримали трьох учасників угрупування – львів’ян віком 35, 40 та 47 років, причетних до збуту наркотичного засобу "героїн".

Поліцейські задокументували шість епізодів протиправної діяльності зловмисників та сьогодні, 23 квітня, затримали їх в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для затриманих запобіжні заходи.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадженн, їм загрожує покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. 

Як повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторніці у Facebook львів’яни торгували елітною наркотичною речовиною героїном, дози якої варіювали від 0.125 до 0.5 грама. За цінами чорного ринку вартість одного грама складає понад 3 тис грн.

"Ділки розповсюджували товар прямо зі своїх помешкань. Всі клієнти були постійними, це переважно заможні львів'яни" – написала Ірина Діденко.

Досудове розслідування триває, проводяться санкціоновані обшуки та інші слідчі дії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.