Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Військова прокуратура на Львівщині

Військова прокуратура

Неділя, 26 квітня 2020, 10:57

На Львівщині перекрили незаконний продаж деталей до гелікоптерів

Військова прокуратура на Львівщині

Військова прокуратура затримала посадових осіб двох військових частин, що дислокуються на Львівщині та обслуговують авіаційну техніку Збройних Сил України.

Про це повідомила Пресслужба військової прокуратури Західного регіону. 

Військовослужбовці реалізовували дороговартісні запчастини до авіатехніки представникам зацікавлених комерційних структур. Усього зафіксовано незаконних оборудок з продажу запчастин до Мі-8 та МІ-24 на суму близько 30 тис. дол. США.

У військових частинах та за місцем проживання підозрюваних проводяться обшуки, вилучено 3 500 доларів США з продажу викраденого військового майна, а також відшукано викрадені запчастини до авіаційної техніки, документи та інші речові докази. 

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 410 КК України здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – військова контррозвідка СБУ.

Нагадаємо, військова прокуратура розслідує смерть курсанта на Яворівському ополігоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.