Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

КП "Подія 24/7" у Винниках

Винниківська міськрада

Понеділок, 27 квітня 2020, 13:22

Винниківське КП Подія 24/7 зареєструвало перше онлайн весілля в Україні

КП "Подія 24/7" у Винниках

Новостворене Винниківське КП Подія 24/7 зареєструвало перше онлайн весілля в Україні під час карантину.

Про це повідомила прес-служба Винниківської міської ради.

Партнери проєкту онлайн весілля – сервіс з реєстрації шлюбу, Винниківське КП "Подія 24/7", видало сертифікат про реєстрацію шлюбу молодятам на першому онлайн весіллі в Україні.

"Інноваційний підхід команди "Подія 24/7" допоміг не лише здійснити реєстрацію заяви молодят в умовах карантину, а і провести офіційну частину у відповідності до всіх його вимог безпеки. Вишукана церемоніальна зала, зручна процедура подачі заявки та отримання свідоцтва про шлюб. Зробили все для того, аби зробити офіційні деталі справжнім святом для молодят" – йдеться у повідомленні.

Свідоцтво про реєстрацію шлюбу молодятам видадуть в перший день після закінчення карантину.

Онлайн весілля проходило із використанням платформ Zoom, Skype, Telegram та спеціально зібраної апаратної, яка дозволяла працювати майже із сотнею різних каналів із майже двома десятками різних джерел.

Як розповіла Варіантам керівник Винниківського КП "Подія 24/7" Анна Лащук пара молодять Інна та Ігор перемогли у конкурсі, який організувала київська івент-агенція. Вони надіслали свою історію кохання та отримали безкоштовну організацію першого в Україні онлайн-весілля.

"Вони звернулися до нас для того, щоб ми надали офіційну реєстрацію, але оскільки зараз карантин РАГЦи працюють в режимі фіксації і реєстрації народжуваності і смерті, а такі агенції як "Шлюб за добу" реєстрації не надають. Проте відповідно до договору ми можемо приймати заявки наперед і після карантину реєструвати офіційно пари" – пояснила Анна Лащук.

Вона розповіла, що молодята подали попередню заявку, підписали договір, в якому зазначено, що реєстрація шлюбу відбудеться в перший день після завершення карантину. На церемонії вони отримали відповідний сертифікат. На онлайн-весілля запросили 70 гостей, дистанційно був церемонмейстер та концерт.

"Основна офіційна частина відбулася у нас. В нашому приміщенні були присутні наречені, ведучий, я – як представник, і ЗМІ, а саме два телеканали. Всі були у масках і рукавичках, дезинфектор, тобто дотримувалися всі заходи безпеки. Церемонія відбулася, ми видали молодятам сертифікат, з яким вони до нас повернуться у перший день після закінчення карантину і ми їх зареєструємо" – додала Анна Лащук.

Винниківське КП "Подія 24/7" створили лише у лютому цього року, і до початку карантину встигли зареєструвати п'ять пар.

"Багато пар нам зараз телефонують, але це був експеримент і дуже великий проєкт, тому ми попередньо збираємо заявки, але реєструвати інші пари будемо вже пілся карантину. Молодятам, у яких було онлайн-весілля сертифікат виписали на той день, коли відблася церемонія, а реєстраційне свідоцтво випишуть датою першого дня після карантину" – зазначила Анна Лащук.

Засновником КП "Подія 24/7" є Винниківська міська рада. Нагадаємо, що в Україні обмежили роботу РАЦСів через коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.