Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський міський ДРАЦС

wikimapia.org

Понеділок, 16 березня 2020, 10:00

В Україні обмежили роботу РАЦСів через коронавірус

Львівський міський ДРАЦС

До 3 квітня обмежено прийом громадян у відділах державної реєстрації актів цивільного стану.

Про це повідомила прес-служба Міністерства юстиції України.

З метою недопущення поширення коронавірусу з 12 березня до 3 квітня обмежили прийом громадян у відділах державної реєстрації актів цивільного стану.

"Безпосередній прийом громадян здійснюватиметься виключно з питань державної реєстрації народження, смерті та видачі архівних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану, необхідних для підтвердження при підзахороненні, а також державної реєстрації шлюбу. Державна реєстрація розірвання шлюбу за взаємною згодою подружжя, яке не має дітей, призначена на вказаний період, проводитиметься на загальних підставах" – йдеться у повідомленні.

Отримати консультацію або подати документи, необхідні для державної реєстрації актів цивільного стану, можна онлайн за допомогою веб-порталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану». Також працюють телефонні «гарячі лінії».

Нагадаємо, 13 березня у Львові з'явилися 25 експрес-тестів для визначення коронавірусу. Раніше МОЗ напривили на Львівщину тест-системи для перевірки на коронавірус.

Того ж дня  Україні через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області, а Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Раніше у Львові ввели заборону на проведення масових заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.