Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Максима Козицького

Середа, 29 квітня 2020, 18:10

Козицький розподілив обов'язки між своїми п'ятьма головами

Максим Козицький

Максим Козицький розподілив обов'язки між своїми п'ятьма заступниками.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на сьогодні у голови Львівської ОДА Максими Козицького повністю працює перший заступник Андрій Годик та четверо заступників – Іван Собко, Юрій Холод, Тарас Грень, Юрій Бучко.

Отже, перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик координує роботу департаментів: економічної політики, міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва, паливно-енергетичного комплексу, внутрішньої та інформаційної політики, а також взаємодію з правоохоронними органами.

Юрій Бучко координує роботу департаментів агропромислового розвитку, архітектури та розвитку містобудування, дорожнього господарства, галузі ЖКГ, екології.

Іван Собко курує департаментами фінансів, охорони здоров'я, культури та релігій, освіти і науки.

Тарас Грень відповідає за управління транспорту та зв’язку, департаменти з питань цивільного захисту та соціального захисту населення, державний архів та координування з оборонної роботи.

Собка та Греня уряд призначив заступниками голови Львівської ОДА 25 вересня 2019 року за поданням вже екс-голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського. Собко курував галузями охорони здоров'я, культури та релігій, освіти і науки, а також спорту та фізичної культури. До цього призначення він працював начальником відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги і зовнішньоекономічних зв'язків Львівської обласної ради. У січні цього року Собко очолив госпітальну раду Львівщини.

Грень відповідав за галузь транспорту і зв'язку, соціального забезпечення та соціального захисту населення, цивільного захисту, Державний архів та координування з правоохоронної та оборонної роботи. З липня 2018 року до травня 2019 року він очолював управління юстиції у Львівській області. 

Юрій Холод курує роботу Служби у справах дітей, управління туризму та курортів, фізичної культури та спорту, галузь капітального будівництва та управління господарсько-технічного забезпечення.

Його уряд призначив заступником голови Львівської ОДА 13 вересня 2019 року також за поданням Мальського. Холод відповідав за регулювання земельних відносин в сфері містобудування та архітектури, за галузі ЖКГ, екології, капітального будівництва, Службу у справах дітей та управління господарсько-технічного забезпечення.

Нагадаємо, 8 квітня уряд призначив Андрія Годика та Юрія Бучка, які до цього працювали у фірмах Козицького, заступниками голови Львівської ОДА.

Зокрема, Андрій Годик офіційно працював у ТзОВ "Еко-Оптіма", а за сумістицтвом: директор ТзОВ "Західнадрасервіс", юрист у ПП "Нордік" та ТзОВ "Радехівська сонячна станція", уповноваженим з антикорупційної програми у ТзОВ "Бурова компанія "Горизонти", виконавчий директор асоціації "Паливно-енергетичний комплекс Львівщини".

Юрій Бучко був директором ТОВ "Енергоінвест" та ТОВ "ЕО Підбірці солар", юристом у ТОВ "Нордік-буд", ПП "Нордік", ТОВ "Самбірська сонячна станція-2", ТОВ "Бориславська сонячна станція", ТОВ "Самбірська сонячна станція", ТОВ "Західнадрасервіс", ТОВ "Карпатський вітер", ТОВ "Еко-Оптіма",  ТОВ "Бурова компанія "Горизонти".

Власником більшості цих фірм, до свого призначення головою Львівської ОДА, був Максим Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.