Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Голосківське кладовище

Четвер, 30 квітня 2020, 13:15

Рештки з вулиці Кольберга перепоховають на Голосківському цвинтарі

Голосківське кладовище

У місті дозволили перепоховати на Голосківському цвинтарі рештки, виявлені на вул. О. Кольберга, 8.

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав дозвіл на перепоховання на Голосківський цвинтар тлінних рештків, виявлених під час проведення будівельних робіт на вул. О. Кольберга, 8.

Міськрада Львова дозволила ЛКП "Виробничо-реставраційний
комбінат обрядових послуг" перепоховати рештки, виявлені під час проведення будівельних робіт на подвір’ї будинку №8 на вул. О. Кольберга.

Поховають рештки на Голосківському цвинтарі, а це рішення мерія Львова прийняла на основі судово-медичної експертизи та історичної довідки управління охорони історичного середовища Львівської міськради.

Контроль за виконанням рішення покладено на заступницю міського
голови з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк.

Зазначимо, станом на сьогодні на території Львова є 12 кладовищ, однак із цих діючими є лише три –  Голосківське, Сихівське і кладовище на території Рясного.

У Львові цього року планують отримати необхідні дозволи та здійснити необхідні закупівлі для будівництва крематорію, а також планували оголосити Всеукраїнський конкурс на будівництво крематорію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.