Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

П'ятниця, 15 травня 2020, 09:55

На час карантину до Рясне-1 запустили додатковий експериментальний автобус

львівські маршрутки

Він курсуватиме за маршрутом № 49, але матиме кінцеву зупинку в мікрорайоні Рясне-1 та розрахований на 52 пасажирів.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні й на час карантину запроваджується експериментальний автобус, який курсуватиме з мікрорайону Рясне-1 за маршрутом № 49. Рейси виконуватиме автобус, який має 52 сидячі місця.

Як повідомив директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула, на час карантину і до відновлення приміських маршрутів в години-пік експериментальний автобус курсуватиме за маршрутом № 49, але матиме кінцеву зупинку в мікрорайоні Рясне-1. 

Автобус вирушатиме із зупинки вул. Стельмаха в мікрорайоні Рясне-1 о 06:35 та о 08:15 год. Наразі це два експериментальні рейси, а збільшення їхньої кількості залежатиме від пасажиропотоку.

Нагадаємо, вчора у Львові зареєстрували петицію з вимогою збільшити кількість громадського транспорту до Рясне-1 у ранкові години, та післяробочий час на період карантину.

Додамо, у лютому у Львові просили відновити маршрут №12 до Рясне-2. Раніше у місті зареєстрували петицію з проханням продовжити автобусний маршрут №21 через відсутність стабільного громадського транспорту у цьому напрямку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.