Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

центр репродуктивного здоров’я населення

google.com.ua

Понеділок, 18 травня 2020, 13:11

Усе майно центру репродуктивного здоров’я населення планують передати роддому на Батальні

центр репродуктивного здоров’я населення

Депутати планують реорганізувати центр репродуктивного здоров’я населення на вул. Коновальця, приєднавши його до перинатального центру.

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому на розгляд сесії Львівської обласної ради 19 травня.

Депутати планують здійснити реорганізацію комунального некомерційного підприємства ЛОР "Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення" (вул. Короленка, 9) шляхом приєднання його до комунального некомерційного підприємства ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр" (вул. Дж. Вашингтона, 6).

Як йдеться у проекті рішення, реорганізація здійснюється для покращення якості та доступності медичного обслуговування населення, підвищення ефективності використання бюджетних коштів та кадрового потенціалу, бо Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення є збитковим.

Вілтак, Львівська ОДА має затвердити нову редакцію статуту перинатального центру, ця лікарня також отримає усе майно центру репродуктивного здоров’я населення, а працівників цього закладу переведуть на роботу у Львівський обласний клінічний перинатальний центр.

"Забезпечити працевлаштування шляхом переведення всіх працівників
КНП ЛОР "Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення" у
КНП ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр", – йдеться у проекті рішення.

Однак у проекті рішенні відсутня інформація про майбутнє використання вивільнених приміщень центру репродуктивного здоров’я населення. Медичний заклад знаходиться у будинку, збудованому 1886 року за проектом майстерні Івана Левинського. у 1926 року тут добудувати третій поверх за проектом Вавжинця Дайчака.

Зазначимо, минулоріч депутати здійснили реорганізацію дитячого санаторію на вул. Коновальця, приєднавши його до "Охматдиту", а звільнені приміщення виставили на продаж.

Додамо, у лютому цього року Марію Малачинську, яка до цього очолювала Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення, призначили директоркою Львівського перинатального центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.