Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 22 травня 2020, 12:20

Усі працівники лікарень Львівщини, інфіковані Covid-19, отримають доплати

медичний заклад у Львові

Працівники медичних закладів із підтвердженим коронавірусом отримають доплату в розмірі два посадові оклади.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, Львівська ОДА напрацьовує порядок виділення коштів з обласного бюджету на доплати усім працівникам комунальних обласних лікарень, у яких підтвердили діагноз Covid-19.

Зокрема, йдеться про працівників Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, Центру легеневого здоров’я, Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи, Львівського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф та Охматдиту, які пройшли стаціонарне лікування за період 12 березня – 15 травня.

Згідно із рішенням обласної ради від 19 травня, два посадові оклади будуть надані працівникам медзакладів першої лінії та по одному посадовому окладу для інших медичних закладів обласного рівня.

Окрім того, виплатять в повному обсязі до 300% посадового окладу за квітень працівниками комунальних закладів, які були залучені до запобігання виникненню, поширенню та ліквідації гострої респіраторної хвороби Covid-19.

Нагадаємо, раніше депутати передбачили 5 млн грн на доплати до зарплат лікарям обласних лікарень, які захворіли на коронавірус і які працювали з хворими.

Додамо, Кабмін вніс COVID-19 до переліку професійних захворювань медиків, а Верховна Рада запровадила додаткові заходи для підвищення соцзахисту медиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.