Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО-2020

Понеділок, 25 травня 2020, 15:22

В Україні стартувала реєстрація на додаткову сесію ЗНО-2020

ЗНО-2020

Реєстрація на додаткову сесію ЗНО триватиме до 9 червня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Сьогожні, 25 травня, в Україні розпочалася реєстрація для участі у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме до 9 червня.

Зареєструватися на додаткові сесії ЗНО можуть ті, хто не зміг пройти реєстрацію під час основного періоду і проживають на території, де встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану.

Також реєстрацію зможуть пройти учасники АТО і жителі окупованого Донбасу і Криму, а також ув'язнені та учні, які мають складати державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, проте не змогли зареєструватися у основний період за поважними причин.

Раніше повідомлялося, що у цьому році для участі в додатковій сесії ЗНО зможуть зареєструватися під час додаткового періоду реєстрації (25 травня – 9 червня) всі, хто не зміг зареєструватися протягом 3 лютого – 24 березня.

Також в Україні оголосили дату основної сесії ЗНО-2020, яка пройде з 25 червня по 17 липня.

Нагадаємо, 12 березня в Україні через коронавірус перенесли пробне ЗНО, яке мало стартувати 21 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.