Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Інна Свистун

Фб Андрія Садового

Вівторок, 26 травня 2020, 16:34

Гуманний суд дозволив Свистун висвистувати апасіонати в Ратуші

Інна Свистун

Апеляційний суд поновив Інну Свистун від посаді начальниці управління комунальної власності Львівської міськради.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Апеляційний суд скасував ухвалу про відсторонення Інни Свистун від посади начальниці управління комунальної власності. Це перша перемога у цій справі" – написав Андрій Садовий.

Нагадаємо, 6 травня прокурорка Львівської області Ірина Діденко підписала підозру начальниці управління комунальної власності Львівської міськради та депутатці Львівської облради Інні Свистун у службовій недбалості, що потягнула за собою недоотримання майже 1,2 млн грн бюджетом міста. 

А наступного дня Галицький районний суд призначив Свистун заставу у 42 000 грн та відсторонив від роботи на час проведення слідства. Тоді ж чиновниця заявила, що подаватиме апеляцію і звернеться у вищі правоохоронні органи щодо підстав рішення прокуратури.

Додамо, Інна Свистун, начальниця управління комунальної власності Львівської міської ради, на місцевих виборах у 2015 році була обрана депутатом та очолила фракцію Самопомочі у Львівській обласній раді.

У 2016 році на сайті міськради з'явилася петиція з вимогою звільнити Свистун з посади, яку розглянули у міськраді і яка була ініційована  депутатом Львівської міськради Григорієм Козловським.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.