Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

П'ятниця, 29 травня 2020, 11:26

На Львівщині підтвердили 50 смертей від коронавірусу

швидка допомога

Померли 68-річний мешканець Жовківського району та 70-річна львів'янка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні у області підтвердили ще дві смерті людей, інфікованих коронавірусом. Обидва пацієнти перебували у важкому стані.

Як повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, 68-річний мешканець Жовківського району, який був на лікуванні у 8-мій міській клінічній лікарні, помер 24 травня. Він мав супутню патологію – ішемічну хворобу серця. Позитивний результат тесту, що підтвердив у нього коронавірус, отримали 28 травня. 

28 травня померла 70-річна львів'янка, яка перебувала на лікуванні в обласній інфекційній лікарні. У неї діагностували позашпитальну пневмонію та супутні патології – ішемічну хворобу серця, ожиріння. Позитивний результат тесту, що підтвердив у неї коронавірус, отримали 29 квітня.

Станом на сьогодні у області офіційно підтвердили 1563 випадки зараження коронавірусом, а в Україні зафіксували 22 811 випадків зараження коронавірусом та 679 смертей.

Раніше обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 29 травня карантинні заходи у області через погіршення ситуації із коронавірусом. Також Львівщина не готова до послаблення карантину через низьку кількість тестувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.