Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Шмід

Фб Олега Шміда

П'ятниця, 29 травня 2020, 15:35

Роверст Шмід зможе нарешті офіційно помитись у Ратуші

Олег Шмід

У приміщенні Львівської міськради облаштують туалетні кімнати з душовими за 753 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На першому поверсі будівлі Львівської міськради облаштують чоловічу та жіночу туалетні кімнати з невеликими душовими кабінами, на що передбачили 753 тис грн з бюджету міста.

Як наголосила директорка міського департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик, таке рішення прийняли через те, що зараз значна частина працівників мерії добирається на роботу велосипедом, а також зважаючи на те, що на 1-му поверсі будівлі є лише одна туалетна кімната.

"Нещодавно було укладено договір на проведення поточного ремонту туалетних кімнат на 1-му поверсі. З правої сторони в нас є чоловіча туалетна кімната, жіночої кімнати не було. А з протилежної сторони були технічні приміщення, серед яких і робимо дві туалетні кімнати. І також в цих кімнатах будуть облаштовані душові. Загальна площа приміщення – близько 25 кв.м. Загальна вартість робіт – 753 тис грн. Це і демонтажні роботи, і водовідведення та вентиляція, встановлення унітазів, рукомийників, покладання плитки, освітлення, встановлення дверей" – пояснила Валентина Бартошик.

За словами начальника міського управління транспорту Ореста Олеськіва, під час карантину більше працівників міськради почали добиратися на роботу велосипедом, зараз на парковці у дворику Ратуші знаходиться близько 15-20 велосипедів. 

Зазначимо, наприкінці 2019 року міськрада замовила за 740 тис грн заміну дерев'яних дверей на скляні у будівлі Ратуші. Того ж року тут стартували роботи із реставрації великої сесійної зали, на що передбачили більше 10 млн грн з бюджету міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.